tigaie_dry_cookerUn român din Teleorman a ajuns în stradă din cauza obsesiei pentru teleshopping. De-a lungul ultimilor ani, acesta a comandat mii de tigăi Dry Cooker, cuţite Miracle Blade, medicamente pentru prostată sau aparate auditive. Practic, nu a fost zi în care teleormăneanul Robert Acrişor să nu primească prin curier un produs de la teleshopping.

Deşi locuieşte în stradă, nu asta îl deranjează cel mai tare pe teleormănean, ci faptul că se descurcă tot mai greu cu depozitarea noilor produse de teleshopping. Vecinii lui se plâng că le intră pe ascuns în case, ca să urmărească emisiunile de teleshopping şi să comande în continuare produse inutile, pe care a început să le depoziteze pe casa scării.

A doua mare problemă a lui Robert Acrişor este că se apropie perioada electorală şi, din cauză că nu are spaţiu disponibil, este posibil să fie sărit la ulei, făină şi găleţi, tradiţionala mită electorală care se oferă la fiecare alegeri în Teleroman.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 21.01.2014 13:17 Monden

National Cinematografic