victorslavnuntaCâţiva zeci de jurnalişti de la ziare şi site-uri tabloide au redactat o scrisoare deschisă, publicată pe site-urile tuturora, în care îşi manifestă sprijinul şi simpatia pentru cuplul Bianca Drăguşanu - Victor Slav, aflat acum la grea încercare. "Ştim că suferiţi mult că, din cauza unui banal accident de avion, nu mai sunteţi băgaţi în seamă. Lacrimile şi simpatia noastră sunt alături de voi", se arată în scrisoarea deschisă.

Jurnaliştii de tabloid promit că, deîndată ce vor termina de scris despre Adrian Iovan, gagica lui Adrian Iovan, fosta nevastă a lui Adrian Iovan, stewardesa ciupită de cur de Adrian Iovan în 1998, ciupitură care i-a prevestit moartea, părerea lui Carmen Hara despre această situaţie, părerea lui Romică Ţociu, a vecinei din copilărie a pilotului şi multe altele, se vor întoarce la subiectul lor preferat, patrulaterul imaginar dintre Bianca Drăguşanu, Victor Slav, Adi Cristea şi o prostituată oarecare.

Tototată au anunţat că, la final, chiar înainte de a îngropa subiectul, vor publica şi un Horoscop cu titlul "Cum ar fi murit Adrian Iovan în fiarele contorsionate ale avionului în funcţie de zodie".
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 22.01.2014 15:12 Monden

National Cinematografic