cocos_instagram_hipsterDieta austeră de pe insula pustie nu l-a împiedicat pe un tânăr hipster naufragiat să-şi facă datoria şi să pună pe internet tot ce mănâncă! De mai bine de 2 ani, acesta a împânzit Instagramul şi Facebookul cu fotografii reprezentând nuci de cocos, singurele care cresc în acea zonă a Oceanului Indian.

Descoperit de echipajul unui vas de pescari thailandez, acesta a pozat cu nesaţ apa şi biscuiţii care i-au fost oferite, după care a explicat: “Mă angajasem de curând pe un vas de croazieră. Era OK, dar căpitanul mă tot apostrofa că fotografiam mâncarea din farfuriile turiştilor şi o postam pe Facebook. La un moment dat, s-a supărat atât de tare că m-a aruncat peste bord. Nu ştiu sigur ce s-a întâmplat pe urmă, dar m-am trezit pe insula asta, singur, cu iPhone-ul de gât. Chiar, ce mâncaţi acolo? Pot să fac o poză?”

Înainte de a fi abandonat din nou pe insula pustie de către cei care îl găsiseră, tânărul hipster agasant a reuşit să achiziţioneze un aparat foto vintage, pe film. ”E o Smena 8, strămoşul Instagramului! Abia aştept să-mi developez singur pozele, cu lapte de cocos şi apă de mare”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 23.01.2014 11:14 Monden

National Cinematografic