Romeo Surdu, fotbalist la o echipă din Liga I (echipa aia condusă de Gigi Becali, îmi scapă numele acum), a fost surprins de paparazzi TNR într-un hotel de lux din Bucureşti, unde s-a întâlnit cu Bianca lui Bote. Din informaţiile noastre, întâlnirea a durat mai puţin de două minute, întrucât la mijloc a fost o gravă confuzie. Bianca intenţiona, de fapt, să se întâlnească cu Mutu, însă din greşeală i-a dat sms cu locul şi ora întâlnirii lui Surdu.

 

„Da, este adevărat, am încurcat numele fotbaliştilor. Eu pe Adrian îl ştiu după numele mic, nu-i ştiam exact numele de familie. L-am căutat în agendă la B, credeam că îl am trecut Briliantul, dar nu era aşa. Şi, tot umblând prin agenda telefonică, am dat de Surdu. Eram convinsă că e vorba de Adrian. Oricum, i se poate întâmpla oricui să facă confuzie între Mutu şi Surdu”, ne-a declarat blonda lui Bote.

Din păcate, n-am reuşit să obţinem şi punctul de vedere al lui Romea Surdu. Deşi ne-a răspuns la telefon, când a auzit întrebarea noastră s-a făcut că nu ne mai aude şi ne-a închis telefonul.

 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 25.03.2010 08:52 Monden

National Cinematografic