Romeo Surdu, fotbalist la o echipă din Liga I (echipa aia condusă de Gigi Becali, îmi scapă numele acum), a fost surprins de paparazzi TNR într-un hotel de lux din Bucureşti, unde s-a întâlnit cu Bianca lui Bote. Din informaţiile noastre, întâlnirea a durat mai puţin de două minute, întrucât la mijloc a fost o gravă confuzie. Bianca intenţiona, de fapt, să se întâlnească cu Mutu, însă din greşeală i-a dat sms cu locul şi ora întâlnirii lui Surdu.

 

„Da, este adevărat, am încurcat numele fotbaliştilor. Eu pe Adrian îl ştiu după numele mic, nu-i ştiam exact numele de familie. L-am căutat în agendă la B, credeam că îl am trecut Briliantul, dar nu era aşa. Şi, tot umblând prin agenda telefonică, am dat de Surdu. Eram convinsă că e vorba de Adrian. Oricum, i se poate întâmpla oricui să facă confuzie între Mutu şi Surdu”, ne-a declarat blonda lui Bote.

Din păcate, n-am reuşit să obţinem şi punctul de vedere al lui Romea Surdu. Deşi ne-a răspuns la telefon, când a auzit întrebarea noastră s-a făcut că nu ne mai aude şi ne-a închis telefonul.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 25.03.2010 11:52 Monden

National Cinematografic