pisica_inzapezita_in_buzauMobilizare extraordinară a utilizatorilor Facebook, după anunţul că o pisică extrem de simpatică (cum altfel?) este înzăpezită de câteva ore în judeţul Buzău. La scurt timp după postarea anunţului, toţi utilizatorii au dat Log Out şi au plecat în grabă spre Buzău, singurii care au mai rămas conectaţi fiind cei care folosesc aplicaţia de mobil.

Majoritatea celor plecaţi spre Buzău abia îşi stăpânesc lacrimile, simplul gând că ar putea ajunge prea târziu ca să salveze pisica dându-le fiori. „Ar fi cea mai mare dramă a acestei luni, dispariţia pisicii m-ar afecta mai tare ca tragedia aviatică din Apuseni”, spune suspinând, în timp ce-şi şterge lacrimile îngheţate, Mona Crivăţu, o mare iubitoare de pisici din Bucureşti.

Pentru salvarea pisicii s-au mobilizat utilizatori de Facebook chiar şi din alte ţări, existând informaţii că inclusiv câteva civilizaţii extraterestre şi-ar fi trimis navele spre judeţul Buzău. Chiar şi o parte din protestatarii de la Kiev au părăsit baricadele din capitala Ucrainei şi se îndreaptă spre Buzău, ca să salveze pisica înzăpezită.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 31.01.2014 06:05 Monden

National Cinematografic