aur_in_zapada_rosia_montanaO nouă demonstraţie de forţă a sătenilor din Apuseni! La doar câteva zile după ce au pus mâna pe lopeţi şi au început să deszăpezească tot ce le-a ieşit în cale, aceştia au reuşit să ajungă la aurul de la Roşia Montană. Şi puţin a lipsit ca sătenii din Apuseni să nu dea la o parte şi aurul.

„Noi, ardelenii, ne urnim greu, dar şi când ne urnim, nimic nu ne stă în cale”, spune un vajnic localnic din zona Roşiei Montane. „Am început să înlăturăm zăpada dar, cum abia ne încălzisem după ce am terminat cu ea, am continuat să dăm la lopată. Am făcut asta mai mult ca să nu ne ia frigul, nici prin cap nu ne-a trecut că o să ajungem la zăcământul de aur de la Roşia Montană.”

Excesul de zel al sătenilor i-a luat prin surprindere pe politicieni, care negociau intens cu canadienii de la RMGC cuantumul şpăgilor pentru anul 2014. Ei au trimis deja la Roşia Montană armata şi jandarmeria, ca să acoperele la loc aurul din Apuseni. Iar asta cât ma repede, până să afle românii că se poate scoate aurul de acolo şi fără cianuri.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 31.01.2014 15:24 Monden

National Cinematografic