roman_dezamagit_deszapezireBruscă şi neanunţată, venirea căldurii, care a adus cu sine topirea zăpezilor din toată ţara, i-a dezamăgit pe mulţi români destoinici! Aceştia au declarat, printre lacrimi, că tocmai aveau de gând să iasă afară să dea la lopată, adăugând că “vorbesc serios” şi că, dacă mai dura o zi frigul, “făceau o treabă frumoasă”.

Unul dintre românii luaţi totalmente prin surprindere de topirea nămeţilor este gospodarul Decebal Popescu din sectorul 3 al Capitalei. “Chiar acum mă încălţasem să ies să deszăpezesc, nu vă mint!”, spune acesta. “Aveam de gând să curăţ şi aleea, şi locurile de parcare ale vecinilor… Dar vai! Ce să fac? Iată că această neaşteptată schimbare meteorologică mi-a distrus planurile!”.

Ca şi Popescu, mai mulţi vecini ai acestuia se declară “foarte, foarte necăjiţi” că zăpada s-a topit singură, fiind hotărâţi să petreacă seara într-un local din zonă “ca să-şi aline tristeţea şi deziluzia”.

Întrebaţi de ce nu au scos lopata la înaintare acum 2 săptămâni, gospodarii au preferat să se retragă discret în apartamente, punând punct oricărei discuţii cu reporterii.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 12.02.2014 10:55 Monden

National Cinematografic