gigi_becali_imita_bendeacPersonaj controversat în lumea politicii şi afacerilor, Gigi Becali e însă foarte iubit în închisoare! Astfel spun colegii săi de celulă, care îi laudă talentul actoricesc, răzând cu poftă ori de câte ori Becali îl imită pe cunoscutul comic Mihai Bendeac.

“Ne distrăm copios cu nea Gigi. E un talent rar, cum nu mi-a fost dat să văd demult”, spune Deceneu Petrescu, critic de teatru condamnat la 4 luni pentru vandalism şi distrugere. “De dimineaţa până seara, îl imită pe Bendeac la perfecţie, gesticulând, ţinând monoloage înflăcărate şi făcând fel de fel de giumbuşlucuri. Păcat că repertoriul său e cam limitat: nu l-am văzut încă imitând şi alţi actori. Pare să aibă o pasiune pentru Bendeac.”

Modest, finanţatorul Stelei nu iese din rol nici măcar la insistenţele reporterilor. “Cine-i Bendeac? Eu nu imit pe nimeni! Hahalerelor! Gigi Becali e numai unul! Pac-pac! Dispăreţi din faţa mea, pamfletarilor, că scapă Becali de-aici! Vin peste voi cu fraţii mei de la Athos şi atunci vedeţi voi pe dracu”, a vociferat Becali, reproducând perfect un sketch al lui Mihai Bendeac.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 14.02.2014 14:29 Monden

National Cinematografic