traistariu_pisica_paroasaÎn plină luptă cu calviţia, cunoscutul interpret Mihai Trăistariu se simte trădat de propriul animal de casă! De când a adus-o în casă, spune artistul, pisica Ţuţi îi batjocoreşte constant dizabilităţile, lăsând păr în mod ostentativ.

“Speram ca un animal de casă să-mi aline suferinţa”, a mărturisit Trăistariu cu ochii în lacrimi într-o emisiune TV, chelind vizibil sub cele patru pălării. “Dar s-a dovedit că nici măcar într-o pisică nu poţi să ai încredere. I-am asigurat toate condiţiile, i-am făcut cutie cu nisip, i-am dat de mâncare şi ea… Nu-mi vine să cred cât de departe merge cu batjocura! Lasă păr peste tot, smocuri întregi de păr - pe hainele mele, pe canapea, pe preş.

“Vreau s-o dau cât de curând şi să-mi iau una cheală, care să mă înţeleagă”, a adăugat cântăreţul.

În trecut, Trăistariu a încercat să-şi distragă atenţia de la problema cheliei practicând agricultura, dar s-a lovit de aceleaşi aluzii jignitoare. “Am pus un pom fructifer în curte, l-am îngrijit ca pe ochii din cap, dar când a crescut, s-a dovedit a fi un păr. Câtă neruşinare!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 19.02.2014 11:53 Monden

National Cinematografic