traistariu_pisica_paroasaÎn plină luptă cu calviţia, cunoscutul interpret Mihai Trăistariu se simte trădat de propriul animal de casă! De când a adus-o în casă, spune artistul, pisica Ţuţi îi batjocoreşte constant dizabilităţile, lăsând păr în mod ostentativ.

“Speram ca un animal de casă să-mi aline suferinţa”, a mărturisit Trăistariu cu ochii în lacrimi într-o emisiune TV, chelind vizibil sub cele patru pălării. “Dar s-a dovedit că nici măcar într-o pisică nu poţi să ai încredere. I-am asigurat toate condiţiile, i-am făcut cutie cu nisip, i-am dat de mâncare şi ea… Nu-mi vine să cred cât de departe merge cu batjocura! Lasă păr peste tot, smocuri întregi de păr - pe hainele mele, pe canapea, pe preş.

“Vreau s-o dau cât de curând şi să-mi iau una cheală, care să mă înţeleagă”, a adăugat cântăreţul.

În trecut, Trăistariu a încercat să-şi distragă atenţia de la problema cheliei practicând agricultura, dar s-a lovit de aceleaşi aluzii jignitoare. “Am pus un pom fructifer în curte, l-am îngrijit ca pe ochii din cap, dar când a crescut, s-a dovedit a fi un păr. Câtă neruşinare!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.02.2014 14:53 Monden

National Cinematografic