This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.
remus_cernea_blana_naturalaDeşi e mereu prezent la mitingurile iubitorilor de animale, aceştia nu îl privesc pe Remus Cernea cu ochi buni, ba chiar îl acuză de ipocrizie! Deşi pozează în mare ecologist, gurile rele spun că parlamentarul e văzut mereu purtând pe cap o blană naturală de dimensiuni considerabile.

“L-am văzut la ultimele câteva proteste”, spune un apropiat al Verzilor lui Cernea. “De fiecare dată purta o imensă căciulă din blană, evident naturală. Nu îmi dau seama din ce animal e făcută, dar la cât e de mare şi miţoasă, estimez că a necesitat uciderea a 12 vulpi siberiene, doi urşi bruni sau 300 de animale mai mici, precum şinşila, vizonul sau câinele enot. Nu te poţi intitula ecologist în timp ce porţi pe creştet un adevărat genocid de enoţi.”

Întrebat în legătură cu colosala lui căciulă din blană naturală, Cernea susţine că e moştenire de familie, s-a născut cu ea şi, oricât ar tunde-o, îi creşte la loc. Cu toate acestea, iubitorii de animale nu par dispuşi să-i ierte refuzul de a o înlocui cu una sintetică.
Scris de Vasile | Tuesday, 11.03.2014 10:09 Monden

National Cinematografic