radu-banciuCunoscutul jignitor profesionist Radu Banciu, care prezintă şi o emisiune la postul B1, a avut parte de o vizită neaşteptată, imediat după încheierea celei mai recente ediţii. Din câte se pare, este vorba despre ultimul român rămas neînjurat de către omul de televiziune. Bărbatul, pe nume Robert Acrişor, s-a prezentat la uşa studioului, vizibil abătut, cu cearcăne mari sub ochi, dar şi cu buzunarele pline de medicamente antidepresive.

Acesta spune că nu a mai rezistat psihic, în anticiparea momentului în care va fi, în mod inevitabil, înjurat de Radu Banciu. “Într-o perioadă am sperat că voi scăpa de înjurături, dar, în timp, toţi prietenii şi cunoştinţele mele au fost jigniţi, pe rând, de domnul Banciu. Ştiam că e doar o problemă de timp, de aceea am intrat în depresie. Am ajuns o epavă de om, nu mai dorm nopţile, vizitez doi psihologi şi un psihiatru”, a declarat acesta, în timp ce aştepta, tremurând, ca emisiunea să se termine.

De bucurie că a ajuns, în sfârşit, la ultimul român rămas neînjurat, Radu Banciu a aruncat invenctive care nu pot fi reproduse aici decât sub această formă: “*** ** ******* ** ********** ***** ** ****** ****** * ****** ******* ** * ****** ****** de dobitoc!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Friday, 14.03.2014 05:54 Monden

National Cinematografic