happy_in_chinaChinezii şi-au văzut, în sfârşit, visul cu ochii - atât cât este posibil, având în vedere forma acestora - după ce au finalizat propria variantă a videoclipului piesei Happy, a lui Pharrell Williams. După luni întregi în care fiecare chinez a dansat în faţa camerei de luat vederi, videoclipul a fost, în sfârşit, gata de lansare. Din păcate, dimensiunea lui excesivă a făcut ca site-ul Youtube să se blocheze.

“Pe Youtube s-au mai încărcat videoclipuri de 10, 15, 24 de ore, dar niciodată de 21.900.000 de ore, sau mai pe scurt, 2.500 de ani, cât ţine acesta. Iniţial, ne-am gândit să mai ştergem din videoclipurile cu pisici, ca să facem loc, dar n-am vrut să provocăm revolte de stradă printre utilizatori. Aşa că am mai achiziţionat câteva milioane de servere şi, astfel, China a putut să-şi uploadeze videoclipul. Chiar nu vrem să fim acuzaţi de discriminare”, spune purtătorul de cuvânt al site-ului.

Produsul final nu se bucură, însă, de prea mare succes, cei mai mulţi utilizatori având impresia că în videoclip dansează o singură persoană, deghizată în diverse feluri. Mai mult decât atât, chinezii nu se pot bucura videoclip, Youtube fiind interzis în China.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Tuesday, 18.03.2014 16:09 Monden

National Cinematografic