vanghelie_apocalipsion_romexpo_petrecereN-a citit apometrele de 8 ani, de când s-a mutat în locuinţa actuală şi între timp a acumulat restanţe imense la întreţinere. E povestea primarului Vanghelie, care riscă să fie evacuat, pentru că nu ştie să citească apometrele şi e prea jenat să recunoască.

"M-a pus pe mine să le citesc o dată, a spus că el nu vede bine, i-am adus ochelarii, dar s-a eschivat, a zis că a citit prima cifră a indexului, dar l-a luat durerea de cap", spune Oana Mizil, concubina lui Vanghelie.

Vanghelie spune că cifrele singure sunt destul de uşor de citit, dar când sunt mai multe una după alta, creierul îi devine un păienjeniş al gândirii şi uneori leşină de la efort, declaraţie confirmată de concubina acestuia, care l-a găsit într-o zi leşinat lângă apometre.

Primarul de sector spune că administratorul i-a atras de mai multe ori atenţia că are restanţe, arătându-i chiar o foaie cu suma finală, iar Vanghelie a vomitat din cauza şocului: "Era cel mai mare număr pe care l-am văzut în viaţa mea", spune Marean.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 19.03.2014 06:01 Monden

National Cinematografic