banciu_badea_texte_facebookCunoscutul om de injurături Radu Banciu a anunțat că nu va mai administra pagina de Facebook a lui „Mircea Badea chiar el”, simțindu-se epuizat și golit de inspirație după maratoanele de înjurături și jigniri pe care Badea îl pune să le scrie zilnic.

“Nu mai pot! Badea e cu audiențele, iar eu trebuie să fac munca de jos, pe pagina lui de Facebook: morți, mame, cimitir, urină. De câteva ori m-a pus să mă înjur și pe mine însumi. Asta ca să nu zic de toate cuvintele penibile care să conțină «chior» sau «băs» pe care mi le cere. Mi-a fixat norma la 20 de cuvinte noi pe zi. Îmi consum toată inspirația și nu mai pot să împroșc cu mizerie adevărată, în propriile mele emisiuni de la B1 TV”, s-a plâns apreciatul hulitor.

Banciu și-a dat seama că și-a epuizat înjurăturile ieri, în trafic. Un șofer i-a tăiat fața, iar acesta a coborât geamul ca să îl porcăiască în stilul său inconfundabil. “Mă simțeam pregătit să îl jignesc decisiv și să îl împing la sinucidere; când colo, tot ce mi-a ieșit pe gură a fost «Hai dom’ne, dă-o-ncolo!». E clar, Facebook-ul lui Badea are nevoie de mai multe înjurături decât pot eu să creez, iar munca la normă pe mine, ca artist, mă distruge”, a adăugat el.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Thursday, 20.03.2014 13:26 Monden

National Cinematografic