maruta_in_emisiunea_happy_hourExplozie de bucurie în platourile Pro Tv dupa ce emisiunea lui Maruță a trecut cu brio cel mai important test al anului: pentru a 6-a oară consecutiv a fost votată cea mai iubită emisiune de românii cu 2 clase.

“Aș minți dacă aș spune că nu am avut emoții. Emisiunea baieților de la Taraf Tv este greu de concurat, însă am muncit mult pentru a-i face fericiți pe cei ce ne privesc. Zilnic ei preferă să-și irosească ore prețioase din viață și îi iubesc pentru asta. Până la urmă acesta este publicul nostru țintă, pentru el ne dăm peste cap să îi aducem pe cei mai căutați oligofreni în platou, pentru el dezbatem subiecte de interes national, cum ar fi culoarea hârtiei igenice din casa Andreei Marin, asta ca să dau decât un exemplu”, s-a laudat realizatorul emisiunii.

Telespectatorii fideli au împărtășit veselia lui Măruta. “Vestea m-a bucurat teribil și iremediabil”, povestește Florin Dragomir, 44 de ani, fost hoț de fier vechi și actual paznic la o casă de amanet din județul Dâmbovița. “Adevarul este că nu înteleg toate emisiunile, asa ca de multe ori rog un prieten să mi le explice. Așa am aflat de fapt ce a fost în sufletul Biancăi Drăgușanu când a plecat la Victor Slav cu Adrian Cristea, pentru că nu mai era binevenită la Paris”, a explicat Dragomir.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Saturday, 29.03.2014 08:23 Monden

National Cinematografic