patriarhul_daniel_caramida_de_baniE cel mai râvnit burlac din ţară, are o avere impresionantă, e ambiţios, harnic, şi, deşi are o barbă albă, e mai tânăr ca oricând. Patriarhul Daniel aniversează 7 ani ca şef al Bisericii ortodoxe şi îi îndeamnă pe credincioşi "să fie mai darnici cu biserica, pentru că păcatele nu se spală şi odată te trezeşti împuns cu furca de draci".

Patriarhul spune că în cei şapte ani pe Dealul Mitropoliei s-au adunat atâtea: "Şi lei, şi euro... Cine stă să mai numere? Plus că dacă scrii ceva pe hârtie, nu ştii cu cine te trezeşti că să dai taxe, sau mai ştiu eu ce mârşăvie din asta satanică".

Şeful BOR spune că spre deosebire de alţi lideri, el nu e deranjat cu mizerii de tipul alegerilor, mandatul său fiind pe viaţă. "Să ne păzească Dumnezeu de sărăcie, că de Fisc mă apăr şi singur", a mai declarat Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 13.04.2014 06:39 Monden

National Cinematografic