patriarhul_daniel_caramida_de_baniE cel mai râvnit burlac din ţară, are o avere impresionantă, e ambiţios, harnic, şi, deşi are o barbă albă, e mai tânăr ca oricând. Patriarhul Daniel aniversează 7 ani ca şef al Bisericii ortodoxe şi îi îndeamnă pe credincioşi "să fie mai darnici cu biserica, pentru că păcatele nu se spală şi odată te trezeşti împuns cu furca de draci".

Patriarhul spune că în cei şapte ani pe Dealul Mitropoliei s-au adunat atâtea: "Şi lei, şi euro... Cine stă să mai numere? Plus că dacă scrii ceva pe hârtie, nu ştii cu cine te trezeşti că să dai taxe, sau mai ştiu eu ce mârşăvie din asta satanică".

Şeful BOR spune că spre deosebire de alţi lideri, el nu e deranjat cu mizerii de tipul alegerilor, mandatul său fiind pe viaţă. "Să ne păzească Dumnezeu de sărăcie, că de Fisc mă apăr şi singur", a mai declarat Patriarhul.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Sunday, 13.04.2014 06:39 Monden

National Cinematografic