tipa_sexy_ratbPrintre studenții la Politehnică există un nou erou! Este vorba de un student de la Calculatoare, căruia practic i-a pus Dumnezeu mâna în cap: acum o lună, în timp ce se plimba cu autobuzul, o tipă extrem de sexy s-a atins din greșeală cu fundul de mâna norocosului.

De atunci, studentul spune că nu s-a mai spălat deloc pe mâna norocoasă, și nici nu intenționează s-o facă degrabă. Pe lângă admirația colegilor, studentul s-a ales și cu foarte mulți bani: toți colegii care vor să dea mâna cu el trebuie să plătescă 5 lei, iar doritori să plătească sunt cu sutele.

Mulți alți studenți de la Politehnică au luat cu asalt autobuzele în ultima lună, în speranța că Dumnezeu își va întoarce fața și spre ei și se va atinge o tipă sexy de ei, dar fără noroc până acum. De majoritatea s-au atins fie vreo pensionară, fie, în cele mai fericite cazuri, câte-o gospodină de peste 40 de ani.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 15.04.2014 12:44 Monden

National Cinematografic