romanca_care_tace_la_romanii_au_talentO româncă efectiv și-a spulberat concurența de la ”Românii au talent”! Talentul ei extraordinar i-a dat pe spate atât pe jurați, cât și pe milioanele de telespectatori: timp de 2 minute, românca a stat pe scenă și a tăcut, sub privirile înmărmurite ale celor care o priveau. În mod cert, ea a devenit favorita ediției din acest an a emisiunii ”Românii au talent”.

Deși atât jurații, cât și telespectatorii erau deja cuceriți de concurentă, româncă a plusat în mod incredibil. Imediat după cele 2 minute de tăcere, ea și-a sunat soțul și i-a spus să iasă la bere cu prietenii; ba, mai mult, i-a transmis că poate sta la bere până la ce oră vrea el, pentru că ea e dispusă să stea până la orice oră ca să-l aștepte cu mâncare caldă acasă.

Efectele au fost devastatoare asupra juraților. Andra a plecat din platou de rușine, Mihai Petre a leșinat, fiind nevoie de intervenția medicilor, care l-au pus pe perfuzii, doar Andi Moisescu reușind să îngâne câteva cuvinte: ”Uluitor! Aș vrea ca și soția mea să fie la fel”, după care a început să plângă în hohote.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 15.04.2014 14:49 Monden

National Cinematografic