radu_f_tachePentru al treilea an consecutiv, cea mai cunoscută bloggăriță din România, Simona Tache, pierde la limită competiția în favoarea bloggerului Radu F. Constantinescu, cea mai femeie dintre femeile românce. Legenda spune că, deși pare mascul, Radu F. Constantinescu este, de fapt, o femeie, care a fost blestemată de o vrăjitoare rea să fie întemnițată într-un corp de barbat urât din care nu poate ieși decât după ce scrie un milion de texte de căcat despre cum trebuie iubite femeile.

Autorul ”De ce iubim femeile”, scriitorul Mircea Cărtărescu, și el recunoscut pentru câteva texte siropoase, a povestit că nu a reușit să citească un text de-al lui Radu F Constantinescu până la capăt. ”Pe la al doilea paragraf am simțit cum îmi crește un vagin între testicole și am decis să mă salvez, aruncând calculatorul pe geam și dând foc casei”, a povestit scriitorul.

Simona Tache și-a recunoscut demn înfrângerea, bucurându-se totuși că nu a pierdut și în fața celuilalt blogger femeie, Otravă, singura ființă umană cu 4 ovare.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 17.04.2014 17:11 Monden

National Cinematografic