velea_supermarketClienţii unui supermarket din Capitală au avut ieri parte de o surpriză de proporţii! Îndrăgitul cantautor Alex Velea a fost văzut învârtindu-se printre raioanele magazinului, buimac şi complet dezbrăcat, încercând să-şi amintească unde şi-a tatuat lista de cumpărături.

Impresionaţi de drama cântăreţului, mai mulţi trecători s-au oprit să îl ajute. “Oamenii au fost foarte săritori. Mi-au citit tatuajele complexe de pe ceafă şi spinare, mi-au ţinut lupa ca să-mi răsfoiesc tatuajele de mai jos… O să le dedic o melodie!”

Contorsionat ca un fachir, Velea a parcurs împreună cu fanii chiar şi câteva pagini din memoriile sale, pe care a început să şi le tatueze în anus, însă lista de cumpărături nu era de găsit.

După câteva ore, timp în care şi-a recitit toate tatuajele, Velea a reuşit să-şi găsească lista de cumpărături. “2 litri de lapte, nişte ceafă, un PET de bere… Asta e! Era chiar sub nasul meu! La propriu, adică mi-o tatuasem sub nas. Acum scuzaţi-mă, stau să-mi tatueze bonul fiscal şi fug spre casă!”
Scris de Vasile | Tuesday, 22.04.2014 23:19 Monden

National Cinematografic