capatos_adunatura_de_mizerii_umaneO noua normă CNA, ce prevede că invitații care nu trec cu bine de detectorul de boli venerice nu mai au voie să apară pe sticlă, riscă să lase fără invitați toate emisiunile tabloide din România. Ba, mai mult, măsura se aplică și asistentelor TV, fapt care va duce cu siguranță la dispariția multor emisiuni tabloide de pe piață.

Capatos, Măruță, Simona Gherghe și ăia de la Wowbiz s-au reunit de urgență, cu intenția clară de a forma un sindicat al celor care promovează purtătorii de boli venerice. Dacă nu vor obține măcar o derogare, prin care purtătorii de boli venerice să poata apărea în continuare în emisiuni tabloide, moderatorii amenință că vor scoate purtătorii de boli venerice în stradă.

”E scandalos!”, urlă Capatos. ”Nu e ca și cum asistentele mele ar fi furat bolile venerice. Au muncit pentru ele, și-au făcut o carieră cu ele, iar acum vine CNA-ul și spune că nu mai au voie la TV! În semn de solidaritate, voi împrumuta niște boli venerice de la Loredana Chivu, poate sensibilizez pe cineva.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 06.05.2014 15:13 Monden

National Cinematografic