ouatu_euroCunoscutul cântăreț Cezar Ouatu a susținut o conferință de presă la câteva minute după ce s-a înscris în PSD pentru a explica motivele care l-au făcut să intre în politică. ”Plecarea lui Adrian Năstase la Rahova a lăsat un gol în partid pe care doar un om cu capacitățile mele îl putea umple”, a spus acesta.

Odată cu intrarea în partid, Ouatu a primit funcție de conducere precum și vechiul birou al lui Năstase din Kisselef, în care se află cătușele roz, rujul cu ștampila partidului și cutiile de vasilină. ”Sper ca în cel mai scurt timp să cunosc câți mai mulți membri de partid”, a declarat, optimist, Cezar Ouatu.

Colegii de partid spun că Cezar se va obișnui rapid cu viața politică. ”E ca și cum ai fi artist la operă, tot bani de la stat iei, doar că iei mult mai mulți, mult mai repede și trebuie doar să ai grijă să nu te cheme la DNA, să cânți”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 08.05.2014 06:25 Monden

National Cinematografic