student2beriUn student la Politehnică a intrat în vizorul DNA după ce mai mulţi prieteni l-au surprins permiţându-şi două beri întregi la o terasă din Centrul istoric al Capitalei. Originar din Găeşti, tânărul se jură că averea sa colosală e rezultatul chibzuinţei şi al muncii cinstite, însă anchetatorii s-au declarat sceptici şi îl bănuiesc că a încheiat un contract fraudulos cu statul.

“Un student sărac ajunge în Centrul Vechi. Bea două beri şi îşi plăteşte singur toată nota, ba chiar lasă ciubuc 10% din consumaţie. Faceţi voi legătura”, spune Decebal Popescu, procuror DNA. “Încrengăturile murdare ale acestui caz ajung cu siguranţă foarte sus, mai ales că în declaraţia de avere a studentului figurau doar două borcane cu zacuscă şi o pereche de bocanci.”

Potrivit tânărului, bancnota cu care şi-a achitat berile nu era de 50 de lei, cum se zvoneşte în campusul din Regie, ci de 10, şi i-ar fi fost trimisă de părinţi chiar în acea dimineaţă, cu intermedierea unui important şef de tren din CFR. Această variantă nu explică însă cea de-a doua bere, mai ales că nimeni nu l-a văzut pe studentul găeştean spălând vase în bucătăria terasei cu pricina.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 09.05.2014 01:55 Monden

National Cinematografic