seling_sotragDupă atâtea participări la Eurovision părea se se fi obişnuit cu situaţia, dar iată că Paulei Seling i s-a umplut paharul! Ultimul val de glume jenante cu “Ovi şi Paula Se...ling” a convins-o pe interpretă să înceapă demersurile legale de schimbare a numelui în ceva mai puţin ridicol.

Apropiaţii cântăreţei spun că aceasta şi-ar dori să adopte numele de familie al străbunicului său, Mihalache Şotrag din Baia Mare, cunoscut pentru că în anii ‘30 a înfiinţat, împreună cu vărul său, celebrul duo umoristic “Gică şi Mihalache Şotrag”. Acesta a fost însă interzis de către comunişti, sub pretextul că “atenta la bunele moravuri”.

Din păcate, formalităţile au fost demarate prea târziu pentru ca “Ovi şi Paula Şotrag” să reprezinte România anul acesta la Eurovision. “De la anul însă, cu puţin noroc, Ovi şi Paula Şotrag pe toate marile scene ale lumii!”, a asigurat însă interpreta, zâmbind larg, cu candoare, în timp ce semna ultimul document necesar pentru schimbarea numelui.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Saturday, 10.05.2014 02:47 Monden

National Cinematografic