traistariu_la_implant_de_parIritare maximă pentru femeia fără barbă care a reprezentat România la Eurovision acum câțiva ani, Mihai Trăistariu. Ea spune că este efectiv scârbită de Eurovisionul din acest an, câștigat de femeia cu barbă din Austria, Conchita Wurst.

”Ce s-a întâmplat la Copenhaga este un atac la adresa feminității”, acuză Trăistariu. ”Doar nu o să ne lăsăm acum toate femeile barbă, doar ca să câștigăm Eurovisionul. Măcar știu de ce nu am câștigat eu Eurovisionul când am participat: pentru că nu aveam barbă. Dacă aș avea păr în cap, mi l-aș smulge de nervi!”

Modul în care a decurs Eurovisionul din acest an o face pe Mihai Trăistariu să se întrebe dacă a luat decizia corectă când a decis să-și facă operație de schimbare de sex. ”Poate era mai bine să rămân bărbat”, oftează Trăistariu. ”Nu de alta, dar îmi vine să-mi bag ceva în rezultatele din acest an, doar că, din păcate, nu mai am ce.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 12.05.2014 12:50 Monden

National Cinematografic