radu-banciuNu trece o zi în care cunoscutul prezentator al emisiunii cu același nume să nu-și surprindă audiența. Ieri seară, acesta a prezentat ultima sa invenție, un dispozitiv artizinal de transmisie în spațiu, cu care vrea să jignească oameni oameni sau alte fiițe, din întreaga galaxie.

”Am stat ca proștii cu programul SETI, așteptând să vină ăia, extratereștrii, să ne zică ceva. Ei nimic, 40 de ani am stat ca proștii. Lasă că le zic eu vreo câteva, de o să stea muți încă 40 de ani, f*** în gură”, a declarat Radu Banciu.

Banciu a fost extrem de vehement în special împotriva cocalarilor din Proxima Centauri, care au umplut toată partea asta din galaxie de boli. ”Să nu-i văd pe verzulii ăia că vin aici în București, să o frece la metrou sau să se curvăsărească pentru o felie de salam. Să stea în p*** mamii lor, la ei în sistemul solar și să ne mai scutească”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 15.05.2014 06:51 Monden

National Cinematografic