barbatii_au_impresia_ca_numarul_femeilor_s-a_triplatGhinion teribil pentru un bărbat de 30 de ani din București. Într-un moment de pierzanie, că altfel nu poate fi catalogat, acesta i-a făcut un compliment unei tipe pe care abia o cunoscuse. Și, spre surprinderea lui, dar și a prietenilor alături de care se afla, tipa i-a zâmbit și i-a spus ”Mulțumesc, ești un drăguț!”.

”În momentul ăla am simțit că se prăbușește cerul peste mine!”, povestește tânărul ghinionist. ”Știam că viața mea de bărbat s-a încheiat în acel moment. Cum adică să fac eu, ca bărbat, un compliment reușit unei femei?! Și nici măcar n-am vorbit de sânii ei. Mi-a devenit atunci clar că sunt, de fapt, o femeie captivă într-un corp de bărbat.”

Fără să mai aștepte să-i spună preienii lui lucrul acesta, tânărul a decis să își facă o operație de schimbare de sex. ”Când faci complimente reușite, e clar că gândești ca  femeie. Dacă gândesc ca una, firesc e să și arăt ca una. Practic, am fost condamnat să îmi fac schimbare de sex”, spune cu amărăciune fostul bărbat.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 19.05.2014 15:09 Monden

National Cinematografic