bufet_suedez_romani_copyUn nou record european a fost stabilit de trei turişti români aflaţi într-o vacanţă în Zakynthos, care nu au avut nevoie de mai mult de 20 de minute pentru a 'curăţa' toate mesele de mâncare. Evenimentul a stârnit panică în rândul turiştilor scandinavi aflaţi la acelasi hotel, care se gândesc acum să ceară pachete de acasă pentru a rezista până la finalul vacanţei.

„Este incredibil, coboram cu soţia şi cei doi copii când i-am văzut pe cei trei cum băgau mâncare în ei ca într-un frigider. Cel cu tricou alb a mâncat cel puţin 60 de sandwich-uri iar băiatul cu şapca a dat gata toată omleta în 10 minute. Mai era un al treilea, care punea la pachet ce nu puteau termina primii doi. La final ne-au zâmbit politicos şi ne-au întrebat dacă ştim când se va servi prânzul”, a declarat îngrozit Hans Arnborg din Suedia.

Evenimentul nu este singular. Se pare că mai multe hoteluri din zonă au dat faliment din cauza erorii capitale de a oferi un „all you can eat” pentru a atrage turişti. Totul s-a sfârşit când in faţa stabilimentelor au parcat două autocare cu număr de România, care în două zile au consumat mâncarea bugetată pe un an de zile. 
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Saturday, 14.06.2014 12:42 Monden

National Cinematografic