patriarh-cap-de-calÎn vederea îmbunătățirii serviciilor aduse enoriașilor și a atragerii de fonduri noi pentru Catedrala Mântuirii Neamului, Biserica Ortodoxă Română a decis să abordeze mult mai profesionist aceste aspecte ale credinței în Dumnezeu. În acest context, unul din enoriașii care ”a uitat” să contribuie pentru biserică, s-a trezit dimineața cu un cap de cal în pat.

Apropiați ai CEO-ului ortodox Daniel spun că acesta a dorit să transmită ”un mesaj” clar și lipsit de echivor enoriașilor care au impresia că se pot eschiva de la tradițiile creștine. ”Nimic nu este mai presus decât iubirea de Dumnezeu, iar asta se poate dovedi doar cu bani, că n-avem încă detector de sentimente”, s-a confesat patriarhul unor apropiați.

În aceeași abordare, înalții oficiali ai BOR au anunțat că analizează posibilitatea de a trimite pești înfășurați în veste antiglonț familiilor celor care nu înțeleg primul mesaj.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 15.06.2014 07:53 Monden

National Cinematografic