daniel_dedemanwideDe când a fost surprins sfinţind instalaţiile studiourilor Trinitas cu trafaletul, Patriarhul Daniel a primit zeci de oferte din partea magazinelor de bricolaj şi materiale de construcţii! Acestea s-au arătat dispuse să plătească milioane pentru a putea folosi imaginea Preafericitului în scopuri publicitare. De când a fost surprins sfinţind instalaţiile studiourilor Trinitas cu trafaletul, Patriarhul Daniel a primit zeci de oferte din partea magazinelor de bricolaj şi materiale de construcţii! Acestea s-au arătat dispuse să plătească milioane pentru a putea folosi imaginea Preafericitului în scopuri publicitare.

În cele din urmă, licitaţia a fost câştigată de un lanţ de magazine cunoscut deja pentru reclamele sale excentrice şi pline de umor.

 

daniel_dedeman1

daniel_dedeman2

daniel_dedeman3

daniel_dedeman4

daniel_dedeman5

daniel_dedeman6

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 16.06.2014 12:57 Monden

National Cinematografic