mihai_viteazul_statuie_muzicaCunoscutul voievod, ce supraveghează călare deasupra Bucureștiului exact din zona kilometrului 0 al democrației românești, a fost văzut ieri seară descălecând și îndreptându-se spre zona Lipscani. Acesta a intrat în mai multe baruri, a dat cu barda în masă și le-a cerut oamenilor să dea muzica mai încet.

”Eram la o bere cu frații mei, în Coco Bongo, când l-am văzut pe voievod intrând cu chef de scandal. Inițial n-am înțeles ce vrea, că era muzica tare, ca de obicei, ne dăduse sângele pe nas. Apoi când a decapitat doi bodyguarzi și barmanul am înțeles despre ce e vorba”, spune Miguel Popescu, un client al teraselor bucureștene.

Înfăptuitorul României Mari a secerat câțiva DJ care se prefăceau că nu aud când i-a rugat să dea muzica mai încet și a promis că tura viitoare va trece prin foc și sabie orașele care dau naștere oamenilor de genul ăsta. ”Pe vremea mea lucrurile se rezolvau mai simplu, mai eficient. De-aia eu sunt în manuale și un adormit ca Sorin Oprescu nu e”, a explicat domnitorul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 18.06.2014 16:19 Monden

National Cinematografic