copii_lopatica_baniCocalarii care se află în Mamaia au o nouă pasiune. Dacă seara aruncă cu bani în maneliști, ziua îi aruncă pe plajă, pentru ca odraslele lor să-i întorcă cu lopățica. Noua distracție a prins de minune în Mamaia, ajungându-se în situația incredibilă ca pe plajă să fie mai mulți bani decât chiștoace aruncate de cocalari.

”Joaca cu lopățica și găletușa în nisip e pentru săraci, nu pentru copiii de baștani adevărați”, explică cocalarul teleormănean Florentin Scarlat, în timp ce aruncă superior un pet de bere pe plajă. ”Uite-l pe ăla micu cum seamănă cu tat’su, cum întoarce el banii cu lopățica la umbra BMW-ului meu parcat pe plajă!”

Desigur, există și cazuri de cocalari săraci care, în lipsa banilor, aruncă pe plajă bonuri de masă. Ei se manifestă, de regulă, doar seara, pentru a nu fi umiliți de cocalarii bogați. Mai ales că, cei mai norocoși dintre ei, găsesc uneori bancnote îngropate în nisip, uitate acolo de cocalarii cu bani.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 23.06.2014 15:25 Monden

National Cinematografic