cur_in_frunteProprietarul PC Dan Voiculescu a fost impresionat de dansul făcut de doi dintre angajații săi, Mircea Badea și Mihai Gâdea cu ocazia arestării fratelui lui Băsescu. Atât de mult încât n-a mai stat mult pe gânduri și, cuprins și el de voioșie, le-a lipit fiecăruia câte un cur pe frunte.

”Știu că băieților ăștia, care sunt ca copiii mei, nu le pasă de bani, așa că le-am dat ce le e lor mai drag, câteva buci să aibă și ei o bucurie. Eu sunt tot timpul generos cu lăutarii, mai ales cu cei care se îmbracă și se comportă ca atare”, a mărturisit Dan Voiculescu pe blogul personal.

Gâdea a fost extrem de mulțumit de cadoul oferit de mogulul media și a promis că va mai face încă 200 de episoade cu familia lui Băsescu. ”Avem informații de un vecin al lui Băsescu din Medgidia, care e implicat într-un scandal de trafic de vin de Niculițel, precum și o mătușică care a furat de la IAS două găini în 1985”, a spus Gâdea. Mircea Badea nu a putut declara nimic, fiind un pic răgușit.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 24.06.2014 14:59 Monden

National Cinematografic