Vila în care locuiesc Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin a fost construită pe un teren plin de obuze neexplodate din Al Doilea Război Mondial. Dacă ar fi explodat, probabil acum Bănică jr. ar fi cântat „Bumbulina” printre îngeri, iar Andreea Marin ar fi trăit „Surprize, surprize” departe de platoul de filmare.Obuzele au fost însă descoperite de muncitorii care lucrau la vila celor doi, iar Bănică jr. a apelat la pirotehnişti pentru a scăpa de obuze.

Se pare că proiectilele au făst plasate de soldaţii nemţi în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, după ce unul dintre ei a avut o viziune cum că Bănică jr. va locui peste ani acolo. Cum n-au explodat, s-a mai dus un mit, cel al nemţilor care fac treaba profesionist. Oricum, se poate spune că Bănică şi Marin au fost foarte aproape de un „boom imobiliar”.

 

bomba_sub_casa_lui_banica_si_marin

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 13.04.2010 13:32 Monden

National Cinematografic