Dacă la subiectele 1 şi 2 susţin că s-au descurcat, subiectul 3 de la proba de română a fost o lovitură grea pentru elevii de la mate-info! Tinerii spun că i-au trecut fiorii când au văzut că e vorba de Mihai Eminescu, în condiţiile în care ei veniseră doar cu un Caragiale în portofel. Read More

spaga_caragiale_bac.jpg

“Mi se pare strigător la cer să ne pună să… ştiţi voi, să scriem despre Eminescu”, se plânge un tânără absolvent al Colegiului Naţional “Sergiu Cantacuzino” din Buftea. “Profesorii ne asiguraseră că vom avea de… ştiţi voi, scris despre Caragiale sau maximum Blaga. Hai, să zicem un Caragiale *şi* un Blaga, deşi chiar şi aşa e cam mult de... ştiţi voi, învăţat.”

“Avem colegi mai săraci care chiar n-au de unde să scoată atâta critică literară şi au pregătit doar Aurel Vlaicu şi Grigorescu. Nu suntem toţi copii de cărturari, ca la Jean Monnet”, a adăugat elevul, sperând să înduioşeze comisia.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 30.06.2014 17:54 Monden

National Cinematografic