Din motive pe care nici un bărbat normal nu le poate înţelege, o reclamă a fost cenzurată de posturile americane Fox şi ABC pe motiv că este prea sexy. Dacă era cu urâte, probabil o acceptau. Tipa din reclamă are, însă, altă părere. Ea susţine că reclama nu este difuzată din cauză că are sânii prea mari. Am verificat pe YouTube şi am descoperit că tipa are dreptate: chiar are sânii marii.


Fiind totuşi vorba de o reclamă la un sutien, era destul de greu pentru tipă să-şi ascundă sânii. Practic, prin cenzurarea reclamei i se atacă dreptul la muncă. Doar nu poate să-şi lase sânii acasă când merge la filmări! Ce-i drept, nici un bărbat n-ar fi observat sutienul din cauza decolteului, dar reclama e pentru femei, nu pentru bărbaţi.

Ciudaţi oricum americanii la faza asta. Dacă era o reclamă la aspiratoare şi era o tipă cu sânii mari nu cred că se supăra nimeni. În schimb, să ai sânii mari într-o reclamă la sutien e considerat de-a dreptul revoltător.


Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 25.04.2010 14:55 Monden

National Cinematografic