14.000 de penisuri zgâriate în Capitală! Medicii bănuiesc că încă o asistentă TV şi-a făcut piercing

La doar două săptămâni după “incidentul Loredana Chivu”, Capitala se confruntă cu un nou val de bărbaţi ajunşi la spital cu organul făcut ferfeniţă! Medicii se străduiesc să elucideze misterul, existând speculaţii că încă o asistentă TV şi-ar fi pus recent un cercel în zona intimă.

“A fost groaznic! A trebuit să transformăm secţiile de cardiologie şi ortopedie în secţii de urologie ad-hoc, la câte penisuri sfâşiate am avut de badijonat. Şi la secţiile de boli infecţioase era aglomeraţie. Am fost medic pe front în Irak şi n-am văzut aşa ceva”, spune Deceneu Petrescu, chirurg.

“Unii colegi de pe secţie se plâng că nu mai visează noaptea decât penisuri agăţate, au nevoie de şedinţe de terapie, sunt epuizaţi…”

Întrebaţi cine ar fi putut provoca o asemenea pandemie de penisuri zdrelite, medicii spun că au o oareşce bănuială. “Dacă erau o mie, două mii de bărbaţi afectaţi, puteam suspecta o vedetă porno mai ambiţioasă, dar 14.000 de victime într-o singură noapte? Nu poate fi vorba decât de o asistentă TV. Încă nu ştim cine exact – bărbaţii nu sunt foarte comunicativi, le e şi lor ruşine şi îi putem înţelege.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult