Maşina Oanei Zăvoranu, un Porsche de 100.000 de euro, a fost ridicată de băieţii de la tractări pentru că era parcată neregulamentar. Dacă ar fi ştiu că e maşina Oanei, probabil s-ar fi făcut că nu văd maşina. Au avut însă noroc, pentru că Oana tocmai ieşise de la duş şi n-a avut timp pentru a coborî şi a-i confrunta cu asfaltul pe cei care îi ridicau maşina. Nu la fel de norocos a fost soţul Oanei, Pepe. Acesta a făcut o singură greşeală, însă fatală: se afla în apartament la momentul incidentului.

Nervoasă foc pentru că a rămas fără maşină, Oana Zăvoranu a spart tot prin casă. Însă cum nici măcar asta n-a liniştit-o, a trecut la Pepe, pe care l-a bătut cu bestialitate.  Pepe s-a ascuns iniţial în baie pentru a scăpa de furia nevestei, dar Oana a spart uşa şi l-a altoit cu un prosop ud. Sub protecţia anonimatului, vecinii Oanei ne-au spus că nu e prima dată când Pepe este bătut de consoartă.

Speriaţi de reacţia Oanei, se pare că băieţii care i-au ridicat maşina au cerut să intre în programul de protecţie al martorilor şi să le fie schimbate numele şi domiciliul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 05.05.2010 09:54 Monden

National Cinematografic