Când e la volan, Marius Moga e un şofer neatent banal. Azi, de exemplu, a trecut pe roşu şi a lovit o maşină care circula regulamentar. Pesemne se descurcă mai greu cu plagiatul când vine vorba de şofat, nu e nici pe departe atât de uşor ca în muzică, unde până şi un manelist a ajuns să îl plagieze pe Mozart. Dacă era cu adevărat bun, l-ar fi plagiat probabil pe Schumacher sau, măcar, pe Titi Aur.

Surse din poliţie au confirmat dealtfel, în exclusivitate pentru TNR, că accidentul produs azi de Marius Moga nu are nimic original în el. „Nu exagerez cu nimic dacă spun că accidentul este un plagiat. Sigur i-a văzut pe alţii făcând asemenea accidente şi i-a copiat cu neruşinare. Adică haideţi să fim serioşi, nu e nimic original în a trece pe roşu şi a intra în cineva care circulă regulmentar. Pe bună dreptate se spune despre Moga că singurul lui talent este plagiatul” a declarat sursa noastră.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 05.05.2010 17:40 Monden

National Cinematografic