Număr record de înscrieri în partidul lui Dacian Cioloş, după ce fostul premier a început să facă promisiuni electorale mai îndrăzneţe. Pentru că sloganurile clasice nu mai merg, Cioloş a promis că anul ăsta nu va mai ploua la Electric Castle, efectul fiind că 15.000 de hipsteri s-au înscris într-o oră.electric_castle_noroi_174.jpg

“Cu România Împreună veţi spune adio cizmelor şi gumarilor!”, promite Cioloş. “Anul ăsta, singura problemă va fi ori că s-a terminat băutura, ori că ai rămas gravidă în cort şi nici nu era cortul tău”, se precizează în platforma politică a noului partid.

Ca să arate că partidul are şi ambiţii europene, Cioloş a promis şi discounturi la festivaluri precum Melt, sau Primavera Sound, semn că se poziţionează pe centru-stânga la politică, dar cam mainstream la partea muzicală. România Împreună încă n-a anunţat cu cine face parteneriatele pe bere, aşa că încă nu e jucată.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 02.04.2018 17:52 Monden

National Cinematografic