Titlu de mare angajament în CanCan: „Diana Dumitrescu a pozat nud pentru soţul ei”. Nu ştiu cine e Diana Dumitrescu şi bănuiesc că nici majoritatea cititorilor de CanCan nu ştiu. Numele contează însă mai puţin, important e că Diana Dumitrescu e femeie şi că a pozat goală. Restul sunt detalii nesemnificative. Mai ales că textul promovat în homepage conţine şi opţiunea magică „Vezi foto”. CanCan-ul dă poze cu femei dezbrăcate la orice ştire, însă de data asta trebuie felicitaţi că ilustraţia de femeie goală chiar se potriveşte cu conţinutul textului. Nu ca alte dăţi, când o vedeai pe Crudu goală la o ştire cum că şi-a cumpărat pătrunjel din piaţă.


Problema mea e însă alta. Dacă Diana Dumitrescu a pozat nud pentru soţul ei şi pozele respective au ajuns în CanCan, unde le poate vedea tot poporul, înseamnă că Diana Dumitrescu e căsătorită cu tot poporul român devorator de CanCan. Ceea ce o face probabil românca cu cea mai interesantă noapte a nunţii. Asta dacă nu cumva noaptea nunţii încă e în plină desfăşurare.


femeia_casatorita_cu_poporul_roman

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 11.05.2010 13:43 Monden

National Cinematografic