Titlu de mare angajament în CanCan: „Diana Dumitrescu a pozat nud pentru soţul ei”. Nu ştiu cine e Diana Dumitrescu şi bănuiesc că nici majoritatea cititorilor de CanCan nu ştiu. Numele contează însă mai puţin, important e că Diana Dumitrescu e femeie şi că a pozat goală. Restul sunt detalii nesemnificative. Mai ales că textul promovat în homepage conţine şi opţiunea magică „Vezi foto”. CanCan-ul dă poze cu femei dezbrăcate la orice ştire, însă de data asta trebuie felicitaţi că ilustraţia de femeie goală chiar se potriveşte cu conţinutul textului. Nu ca alte dăţi, când o vedeai pe Crudu goală la o ştire cum că şi-a cumpărat pătrunjel din piaţă.


Problema mea e însă alta. Dacă Diana Dumitrescu a pozat nud pentru soţul ei şi pozele respective au ajuns în CanCan, unde le poate vedea tot poporul, înseamnă că Diana Dumitrescu e căsătorită cu tot poporul român devorator de CanCan. Ceea ce o face probabil românca cu cea mai interesantă noapte a nunţii. Asta dacă nu cumva noaptea nunţii încă e în plină desfăşurare.


femeia_casatorita_cu_poporul_roman

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 11.05.2010 11:43 Monden

National Cinematografic