paparazzi_udrea_si_seful_fmi_la_hotelPentru că TNR îşi ţine promisiunile, revenim azi cu imagini surprinse de paparazzi noştri în camera de hotel unde s-au întâlnit Elena Udrea şi şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. A fost nevoie de multe presiuni asupra firmei de developat poze, dar am reuşit într-un final să obţinem imaginile cu cei doi. Contrar aştepărilor, cei doi au ales camera de hotel pentru a se relaxa.


Îmbrăcată comod, Udrea s-a întins pe o canapea, unde întâmplător se afla şi Jeffrey Franks. O ipostază tandră, e drept, dar nimic mai mult. După cum se poate observa în imagini, cei doi stau nemişcaţi pe canapea, fără să facă nimic. 

L-am întrebat pe paparazzi-ul nostru ce s-a întâmplat mai departe, însă el ne-a spus că pe urmă cei doi au stins lumina şi s-au culcat. E însă posibil să nu fie chiar aşa. Ca să fim sinceri, îl bănuim pe paparazzi-ul nostru că a vândut o parte din imagini celor de la CanCan sau Libertatea, altfel nu ne explicăm de ce a venit azi la muncă cu bicicleta, nu pe jos cum obişnuia. S-a vândut ieftin, oricum, măcar bani de-un Logan la mâna a doua de scotea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 14.05.2010 00:00 Monden

National Cinematografic