masina_oana_zavoranuOana Zăvoranu şi-a luat un BMW X6. Până aici nimic deosebit, e plin de cocalari care deţin astfel de maşini. Zăvoranca se crede însă deosebită şi probabil tocmai de aceea a ţinut să se remarce prin numărul pe care îl are la maşină. Şi pentru că nu putea alege PEPE, că e din patru litere, Oana a ales o combinaţie aproape la fel de indecentă ca persoana sa: PLM.


Oana Zăvoranu şi-a luat un BMW X6. Până aici nimic deosebit, e plin de cocalari care deţin astfel de maşini. Zăvoranca se crede însă deosebită şi probabil tocmai de aceea a ţinut să se remarce prin numărul pe care îl are la maşină. Şi pentru că nu putea alege PEPE, că e din patru litere, Oana a ales o combinaţie aproape la fel de indecentă ca persoana sa: PLM.

 

Acum nu ştiu dacă se referă la a lui Pepe, sau vrea sa ne transmită ca deţine chiar ea, personal, una. Sau că o are, ea sau Pepe, la fel de mare ca un X6. Cert e că gestul Zăvorancei îi face invidioşi pe mulţi cocalari, care acum probabil au status pe messenger STF Oana Zăvoranu.

 

masina_oana_zavoranu

Sursa foto: CanCan

Scris de Calin | Friday, 21.05.2010 09:12 Monden

National Cinematografic