Celebra trupă britanică de heavy metal, care a scris istorie timp de trei decenii, va cânta la Cluj aşa cum a promis ca va face dacă CFR Cluj va câştiga cupa şi campionatul. Organizatorii pariului ne asigură că cei de la Iron Maiden îşi ţin întotdeauna cuvântul când e vorba de fotbal, chiar şi atunci când nu le convine deloc situaţia.

 

Întrebat de reporterii TNR cu ce gânduri vine în România, liderul trupei, Bruce Dickinson, a declarat: „Am fost proşti de la început, că am acceptat pariul. Acum nu mai avem ce face, o să mergem acolo şi o să cântăm, că e de datoria noastră. Ba, la dracu, o să cântăm chiar frumos, în gura mă-sii, că aşa ne trebuie, dacă suntem idioţi. Dar asta e situaţia, cuvântul e cuvânt! O să ne ia dracu pe toţi...” Vizibil enervat de subiect, Dickinson ne-a trântit apoi microfonul de pământ şi ne-a arătat curul şi degetul mijlociu în acelaşi timp.

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Wednesday, 02.06.2010 15:26 Monden

National Cinematografic