stana_izbasaDupă ce Cătălin Botezatu a lansat propriul parfum, o altă vedetă autohtonă a acceptat să intre pe piaţă cu o linie de cosmetice care să-i poare numele. Este vorba de interpreta de muzică populară Stana Izbaşa, care s-a lăsat în sfârşit convinsă să-i fie folosit numele pentru mai multe produse.


„Din cauza rezonanţei speciale a numelui ei, o rezonanţă aparte care te trimite imediat cu gândul la feminitate şi sexualitate, încercăm de mai bine de 5 ani să obţinem acordul ei pentru a lansa o linie de cosmetice sub numele Stana Izbaşa. Acum, în sfârşit, putem spune că am reuşit: avem acordul Stanei Izbaşa pentru numele noii linii cosmetice, astfel că în maxim 2 luni cosmeticele vor ajunge pe piaţă”, ne-a declarat managerul firmei de cosmetice care urmează să promoveze produsele sub marca „Stana Izbaşa”.

Printre produsele ce urmează să fie lansate se regăsesc „Eau d’Stana Izbaşa”, „Feminity Izbaşa”, „Creme d’Stana”, „Izbaşa Gloss” sau „Glamour Stana Izbaşa”.

„Cu un astfel de nume, produsele cosmetice se vor vinde practic singure”, spun entuziasmaţi specialiştii din marketing.

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 10.06.2010 12:57 Monden

National Cinematografic