18 bărbați, aruncați de vijelie în patul Biancăi Drăgușanu

Noroc chior pentru Bianca Drăgușanu. Pentru c-a uitat geamurile deschise la apartament în timpul vijeliei de aseară, s-a trezit cu nu mai puțin de 18 bărbați în dormitor. Numărul i s-a părut totuși cam mare, chiar și pentru ea, așa că a făcut o selecție riguroasă a bărbaților aterizați în dormitor.

„Mai întâi am eliminat patru săraci, dar și 14 erau cam mulți. Poate în altă seară, în alte condiții, dar ieri eram destul de obosită. Așa că am eliminat și cinci urâți și am ajuns la o cifră decentă, nouă bărbați. Deci iată că și o seară aparent neplăcută, cu vijelie care te ține în casă, se poate transforma într-o bună oportunitate“, a spus Bianca.

Suflet mare, Bianca a spus că va dona jumătate din banii obținuți de pe urma vijeliei către persoane care au fost afectate de vijelie. „Știu că alții n-au fost la fel de norocoși ca mine și, în loc de bărbați, le-au aterizat în casă copaci sau stâlpi de telefonie. Pentru astfel de amărâți vreau să donez jumătate din banii de aseară“, a anunțat aceasta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iulie 2021 18:00
Citește mai mult despre: barbati bianca dragusanu vijelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult