marian_iancu_a_facut_plaja_toplessDin cauza ploilor din ultimele zile, Marian Iancu a decis să plece în vacanţă pe plaiuri mai însorite. Aşa că a ales plaja din Bahamas, în speranţa că nimeni din ţară nu va afla despre escapada sa. A avut însă ghinion, pentru că un vizitator fidel al site-ului nostru din Bahamas, paparazzi de ocazie, l-a imortalizat de bossul Timişoarei chiar în timp ce era pe plajă, bucurându-se de soare şi de privelişte.


Mizând pe faptul că România se afla la mii de kilometri distanţă, Iancu a lăsat pudoarea la o parte şi a facut plajă topless. Bronzul uniform afişat de Marian Iancu ne face să credem că nu este prima dată când acesta face plajă topless, însă până acum a fost suficient de discret pentru a nu apărea în presă.

Pe lângă spectaculozitatea în sine, aceea de a-l vedea pe Marian Iancu fără sutien, pozele obţinute de TNR par să confirme şi zvonul că Marian Iancu şi-a făcut recent un implant de silicoane la sâni.

 

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 24.06.2010 00:00 Monden

National Cinematografic