barza_cu_copil_insarcinareAlina Plugaru a primit azi o veste bună din parta medicilor: este însărcinată. Bucuria de moment a  Alinei a fost însă umbrită la scurt timp după de faptul că vedeta filmelor pentru adulţi nu ştie cine e tatăl copilului pe care îl poartă. „Poate să fie oricine”, s-ar fi destăinuit Alina unor apropiaţi.


Alina Plugaru îl caută acum cu diperare pe tatăl viitorului ei copil. Astfel, sute de bărbaţi au fost rugaţi de Alina să facă un test de paternitate, pentru a afla dacă vreunl dintre ei este tatăl copilului.

Alina vede însă şi părţi bune în situaţia ei. „Dacă o viitoare mămică are, de obicei, doar surpriza faptului că are băiat sau fată, la mine e mult mai mult. Copilul meu poate să fie caucazian, poate să fie negru, chiar şi asiatic. Când a venit vorba de sex, n-am făcut nici o discriminare. Am fost cu bărbaţii de toate naţiile şi toate rasele. Surpriza mea când se va naşte copilul va fi cu atât mai mare”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, Alina Plugaru.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 29.06.2010 13:13 Monden

National Cinematografic