2 milioane de angajați TVR protestează în stradă împotriva abuzului Eurovision

Protest de amploare în Capitală după ce aprape două milioane de angajați ai TVR au ieșit în stradă să atragă atenția asupra abuzurilor făcute la Eurovision. Oameni din toate categoriile sociale, de la retardați la nepoți au scandat lozinci împotriva Eurovision cerând să se facă dreptate.

„Suntem aici de aproape două ore, protestând, adică am stat mai mult la protest decât la muncă în această lună. Înțelegeți cât de importantă este această treabă pentru noi, da?”, a declarat Iancu Dan, un angajat al TVR de mai bine de 25 de ani. Acesta s-a alăturat celor 45.000 de directori de programe și 20.000 de directori din televiziunea de stat pentru a protesta împotriva nedreptăților.

Conform unor surse din instituție, principala supărare a angajaților este că Eurovision este una din puținele activități de șmen și furat în care nu se implică și partea politică. „Erau niște bani pe care-i împărțeam noi între noi, că salariile sunt mici, gen, abia de câștigăm cât un parlamentar. Mai făceam un ciubuc și ăștia, de la asociația televiziunilor de stat din Europa, pe care le știe toată lumea, pentru că sunt la fel de bune ca a noastră, au decis să ne înșele. O mizerie, vă spun, o mare mizerie”, a explicat un angajat TVR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 mai 2022 17:17
Citește mai mult despre: Eurovision protest tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult