Captură record la vama Albiţa! În această dimineaţă, poliţiştii de frontieră au descoperit 20 de cartuşe de ţigări cu timbru de Ucraina într-un camion aparținând companiei columbiano-române Coca Loca, care transporta oficial cocaină spre staţiunile de pe Litoral.

tigaricocainatrafic.jpg
Şoferul TIR-ului jură că nu ştie cum au ajuns în cocaina lui ţigările, care valorează aproape 2000 de lei pe piaţa neagră, dar a fost reţinut în vederea interogării.

"E o metodă clasică a contrabandiștilor. Tai sacul de cocaină cu un cutter sau un briceag, ascunzi câteva pachete de ţigări în el şi îl coşi la loc. Mirosul puternic de cox îi împiedică de obicei pe câinii poliţişti să simtă ţigările, plus că le dă o euforie plăcută", explică Jean Afrosei, vameş.

"Toţi spun că sunt nevinovaţi, că ei doar duceau prafuri la Mamaia, dar noi ştim că mai întâi fac un popas în spate la Obor", a comentat un trecător.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 05.05.2018 15:55 Monden

National Cinematografic